30

انواع زعفران و خواص آن

زعفران یکی از گران‌ترین ادویه‌های جهان است و علت آن خواص بی‌نظیر و روش کاشت، داشت و برداشت این محصول کشاورزی ارزشمند است. زعفران با لقب طلای سرخ سرشار از آنتی‌اکسیدان‌های لازم بوده و خواص زیادی برای سلامتی انسان دارد و علاوه بر مصارف غذایی، برای مصارف دارویی نیز استفاده می‌شود.

از زعفران در تهیه غذاها و نوشیدنی‌های مختلف مانند شربت زعفران، مربا،چای زعفرانی، عسل زعفرانی، گز و پولکی زعفرانی، پودینگ زعفرانی و بسیاری از غذاهای دیگر استفاده می‌شود. محصول زعفران بعد از برداشت و فراوری در دسته‌بندی و انواع زیر قرار می‌گیرد:

  • زعفران سوپر نگین
  • زعفران نگین
  • زعفران سرگل
  • زعفران پوشال
  • زعفران دختر پیچ
  • زعفران سفید (ریشه)

ترکیبات شیمیایی زعفران

انواع زعفران شامل نگین، سرگل یا زعفران دختر پیچ، دارای طبع گرم و خشک بوده و همین ویژگی آن را به یک گیاه مغذی و مفید تبدیل می‌کند. مهم‌ترین ترکیبات شیمیایی زعفران شامل کروسین، پیکروکروسین و سافرانال هستند.پیکروکروسین زعفران دلیل طعم تلخ زعفران، سافرانال عامل عطروطعم و کروسین موجود در زعفران موجب رنگ‌دهی زعفران می‌شود. از زعفران در صنایع غذایی، نساجی، صنعت دارو و مواد آرایشی استفاده می‌شود. برای استفاده از زعفران در این صنایع خرید عمده زعفران انجام می‌شود. برخی از مهم‌ترین خواص دارویی زعفران شامل موارد زیر است:

  • بهبود خلق‌وخومک به کاهش وزن
  • تنظیم فشارخون
  • ضدافسردگی
  • ضدسرطان
  • بهبود علائم آلزایمر
  • مفید برای سلامت قلب و عروق

Leave a comment

درباره ما

زعفران پائیز اولین و تنها ارائه دهنده زعفران اصل
فروش زعفران اصل ! .

تماس با ما

  • زعفران پاییز
  • 88983197
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • امیرآباد،نبش کوچه دیدگاه،پلاک 1593